Skip to content

Servisni koncept

Već dugi niz godina, Total je u velikom broju zemalja svijeta prisutan kroz centre za servisiranje i održavanje putničkog i teretnog programa s ciljem da krajnjim korisnicima omogući brze i kvalitetne popravke, kao i stručnu zamjenu ulja i fluida iz vlastite ponude.

Rastuća potreba za kvalitetnim proizvodima i uslugom, kao i tržišni potencijal Hrvatske rezultirali su otvaranjem filijale Total Croatia d.o.o. u Zagrebu krajem 2017. godine. Direktno prisustvo Totala na hrvatskom tržištu otvorilo je mogućnosti za osnivanje centara za održavanje motornih vozila kroz partnerstva s lokalnim servisima.

U Hrvatskoj smo danas prisutni kroz dvije partnerske mreže u okviru TQAS i TRTC koncepta.

TQAS je skraćeno od Total Quartz Auto Service i predstavlja servisni koncept za održavanje automobila i lakih teretnih vozila.

TRTC je skraćeno od Total Rubila Truck Center i predstavlja servisni koncept za održavanje kamiona i teških teretnih vozila.

Oba koncepta podrazumijevaju zasnivanje partnerskog odnosa sa servisima koji, ulaskom u servisnu mrežu, dobivaju prepoznatljiv vizualni identitet i podršku kroz marketinške akcije i obuke zaposlenih u servisima.

Ako ste zainteresirani da i Vaš servis konkurira za ulazak u Totalovu servisnu mrežu, kontaktirajte nas. Postanimo partneri u zajedničkom napretku.

POSTANITE DIO TOTALOVE SERVISNE MREŽE

Za više informacija o TQAS i TRTC konceptu, ali i o samim servisima koji su dio naše servisne mreže kliknite na kartice ispod, ali ne propustite ni jedinstveni serijal “S Totalom kroz Hrvatsku” s Franom Domitrovićem koji vas vodi u obilazak Totalovih servisa, kao i na neka prelijepa mjesta u neposrednoj blizini.