Skip to content

Pravila vožnje u kružnom toku

Bilo da ste iskusan vozač ili početnik, vožnja u kružnom toku može biti vrlo stresna, naročito ako sam kružni tok i prometnice koje se u njega slijevaju imaju više traka, ako je velika gužva i ako ne poznaju baš svi pravila vožnje u kružnom toku.

Kako se ulazi u kružni tok, kojom se trakom treba kretati, kome dati prednost, a tko nas je dužan propustiti - samo su neka od pitanja kojima smo se pozabavili u ovom video tutorijalu. Nadamo se da će vozačima početnicima ovi savjeti pomoći da se oslobode straha i da u potpunosti shvate principe kretanja unutar ovih prometnih krugova, dok je za iskusne vozače ovo prilika da se podsjete i razriješe nedoumice s kojima su se sigurno susretali tokom dugogodišnjeg vozačkog staža.

 

POGLEDAJTE VIDEO

Total - Pravila vožnje u kružnom toku

Osim poznavanja i razumijevanja prometnih propisa koji je reguliraju, usavršavanje vožnje u kružnom toku zahtijeva konstantnu vježbu, te obavezno primijenite u praksi sve što ste naučili.

I ne brinite ako imate strah od vožnje - imaju ga i drugi kolege vozači. Trudite se zadržati pozitivan stav i pratite naše preporuke.

Kako da savladate početnički strah od vožnje?

KLIKNITE I SAZNAJTE VIŠE

 

Nadamo se da vam je ovaj video koji je Total tim pripremio za vas bio koristan. Ako imate bilo kakva pitanja ili prijedloge tema koje vas zanimaju, slobodno nas kontaktirajte.

KONTAKTIRAJTE NAS ILI NAM POSTAVITE PITANJE