Skip to content

18/03/2020 News

TOTAL U NOVIM KANTICAMA

Nove boje, nove etikete i unaprijeđena ergonomija – to je ono što ćete ovog proljeća primijetiti na novim kanticama TOTAL i ELF ulja i tekućina!

TOTAL U NOVIM KANTICAMA

 

Pored unaprijeđenog dizajna, Total maziva umnogome doprinose ostvarenju ambicije Total grupe da postane lider u oblasti odgovornog snabdijevanja energijom. Konkretno, smanjenjem mase samih kantica sprječava se emisija CO2* koja je ekvivalentna godišnjoj količini od 9.500 tona, a sve to zahvaljujući optimiziranoj upotrebi sirovih materijala.

*kalkulacija na bazi zapremnine i faktora konverzije ADEME CO2

Inovativna kantica u prvom planu

Nove TOTAL i ELF kantice predstavljaju veliki korak naprijed! Same kantice su praktičnije, a informacije na njima su lakše za razumijevanje. Velika pažnja posvećena je detaljima koji pomažu korisnicima da prepoznaju premium kvalitetu proizvoda.

Tko od nas nije bio u situaciji da razgleda policu s raznim motornim uljima, a da nije siguran koji proizvod da izabere? U slučaju novih TOTAL kantica, korisnici mogu prepoznati proizvod koji im je potreban na temelju boje: platinasta boja za najnovije motore, srebrna za suvremene motore i brončana za starije tipove motora. Nakon što prepoznaju boju, korisnici mogu pogledati informacije na novoj etiketi, koje su mnogo jasnije i lakše za tumačenje.

Jedinstven izgled etikete koji podsjeća na kontrolnu ploču

Osnovne informacije o proizvodu poredane su oko naziva brenda, na sličan način kao na kontrolnoj ploči automobila. One govore o viskoznosti, odobrenjima proizvođača, a također postoji i QR kod koji se može očitati s ciljem brze potvrde autentičnosti proizvoda. Ova etiketa je jedinstvena na tržištu i predstavlja revolucionaran napredak u prikazu informacija o mazivima.

Unaprijeđena ergonomija za bolje korisničko iskustvo

Novi dizajn kantice karakterizira udobnija ručka koja je čini lakšom za prenošenje. Zatvarač je također redizajniran u funkcionalnom smislu, tako da je sada sipanje, odnosno dolijevanje ulja još lakše.

Otkrijte u videu našu viziju performansi, u kojoj sve teče kao podmazano!

You must accept Social Network cookies to view this video.
Settings