Regionalni Rubia Roadshow kreće

Sa zadovoljstvom Vas pozivamo na prvi regionalni Total Rubia Roadshow! Od 11. svibnja do 15. lipnja posjetiti ćemo Srbiju, Hrvatsku, Sloveniju te BiH. Pridružite nam se!

Total Rubia Roadshow

 

Zabavni sadržaj i catering za sudionike

Bit će nam drago s Vama provesti ugodan dan na otvorenom uz zakusku, piće, VR izazov, partiju pikada, testiranje košarkaške preciznosti ili snage uz nezaobilaznu “krušku”.

Total Rubia Roadshow

 

Prijava sudionika i podjela kupona

Posjetite nas, prijavite se za sudjelovanje u ovom događaju koji organizira prodajni tim Totala  i preuzmite kupon s popustom na TOTAL RUBIA proizvode.

Total Rubia Tim

 

Druženje s kolegama i Total Rubia timom

Total Rubia Roadshow - odlična prilika gdje na jednom mjestu možete dobiti mnogo korisnih informacija od tržišnih lidera, razmijeniti ideje, iskustva i kontakte s kolegama iz branše te se upoznati s dodatnim pogodnostima i oblicima suradnje s tvrtkom Total.

Total Rubia sertifikat

 

Stručni trening i dodjela certifikata

Naš tim će se vrlo rado pobrinuti da Vam tijekom kratke i sadržajne obuke, koja traje 15 minuta, pruži puno korisnih informacija o RUBIA proizvodima, njihovim prednostima, namjeni i specifičnostima. Nakon toga dobit ćete koristan certifikat o završenoj obuci koji izdaje tvrtka Total.

 

Vrijeme održavanja: 24. – 25. svibnja 2019.

 

Mjesto održavanja: Zaprešićka 2, 10290 Jablanovec, Zagreb

Kamion & Bus Roll Show 2019 (parking West Gate shopping centra)