Skip to content

Total u Hrvatskoj

TOTAL je jedna od pet najuspješnijih svjetskih naftnih tvrtki, prisutna u više od 130 država s oko 100.000 zaposlenika na svim kontinentima.
Total je u 2017. godini objavio otvaranje izravnog predstavništva na teritoriju Republike Hrvatske.

Podružnica Total Croatia d.o.o. izravno je odgovorna za Total u Hrvatskoj. Total Croatia d.o.o. jedini je ovlašteni uvoznik ulja i maziva TOTAL i ELF za našu državu, i kao takva je trenutačno jedino predstavništvo među priznatim naftnim tvrtkama u Hrvatskoj. Izravno predstavništvo francuske naftne tvrtke na tržištu Hrvatske jamči kvalitetu proizvoda i pruža mogućnost da se uvjerite zašto smo među najboljima.
Rad tvrtke Total karakteriziraju partnerstva s najvećim automobilskim tvrtkama, širok raspon najsuvremenijih proizvoda koji mogu odgovoriti zahtjevima svih proizvođača, ali i podrška i kontakt s kupcima putem direktnih predstavništava tvrtke.
Total je prisutan sa svojim visokokvalitetnim proizvodima i u cementnoj, papirnoj, tekstilnoj, prehrambenoj, drvnoj, farmaceutskoj, metaloprerađivačkoj i drugim industrijama. Gotovo za svaki motor nudimo kvalitetna ulja i maziva, točnije čitavu paletu proizvoda.

Kako bismo našim potrošačima osigurali sve neophodne informacije, nedavno je na našoj web stranici pokrenut odjeljak „Savjeti i preporuke“ s ciljem pružanja korisnih informacija svima koji žele saznati nešto više o održavanju i pravilnoj vožnji automobila. Iako u srcu poslovanja tvrtke TOTAL leže motorna ulja i radni mediji, odjeljak web stranice „Savjeti i preporuke“ obrađuje znatno širu tematiku u nastojanju da vozačima pomogne shvatiti problematiku s kojom se svakodnevno mogu susresti, kao i preporučiti načine kako mogu sami izvršiti neke od jednostavnih provjera i intervencija na svom automobilu. Za sada se posjetitelji web stranice mogu upoznati s tim kako da pripreme automobil za putovanje, sami zamijene motorno ulje, saznaju što im određeni zvukovi automobila poručuju i upoznaju se s glavnim karakteristikama različitih vrsta motornih ulja kroz zanimljive videovodiče, članke i infografike.

who we are